Suruhanjaya Integriti Esports Menegur Valve Over Hukuman; Injap Menonjolkannya
togel

Suruhanjaya Integriti Esports Menegur Valve Over Hukuman; Injap Menonjolkannya

Suruhanjaya Integriti Esports (ESIC) berfungsi untuk memastikan ekosistem agen slot eSports berjalan dengan integriti. Ia tidak takut untuk menjatuhkan hukuman yang berat, tetapi percaya pembangun permainan video dan penerbit Valve telah bertindak terlalu jauh selepas menggantung beberapa pemain. Tangkapan skrin CS:GO Tangkapan skrin permainan penembak orang pertama Counter-Strike: Global Offensive. Pembangun permainan, Valve, dan Suruhanjaya […]

togel

Macau govt waspada serius babagan radhang paru-paru virus China

Panguwasa Macau ujar dina Minggu, dheweke wis menehi tandha babagan risiko sing ditimbulake ing kutha kasebut kanthi kasus ” radang paru- paru virus sing Pengeluaran SDY ora dingerteni asale” sing dilaporake ing metropolis China daratan ing Wuhan ing provinsi Hubei tengah. Macau duwe layanan udara langsung menyang Wuhan. Biro Kesehatan Macau nyatakake tandha minangka “tingkat […]

togel

Macau Januari GGR bisa uga warata y-on-y: Nomura

revenue game reged Macau casino (GGR) saben dina ing limang dina pisanan ing taun tanggalan anyar munggah kira-kira 11 persen dibandhingake rata-rata lagutogel saben dina ing Desember, nanging kira-kira 4 persen mudhun taun-taun, adhedhasar sasi-kanggo -tanggal comparison karo Januari 2019, ngandika ana cathetan saka Nomura banking klompok Instinet LLC. Nanging nambahake institusi kasebut isih ngarepake […]

togel

Macau duwe luwih saka 640 lounge udud kasino ing pungkasan taun 2019

Biro Kesehatan Macau ngandika menehi ijin sak Desember kanggo 11 Lounge Unitogel udud gaya anyar ing panggonan game kutha, miturut nganyari diterbitake ana. Ing tanggal 31 Desember, ana total 642 lounge udud gaya anyar – kaya sing dibutuhake miturut undang-undang sing dianyari – kanthi total 34 papan game ing kutha kasebut. Ana siji papan anyar […]

togel

Macau govt mbantu casinos njaluk peralatan screening kesehatan: DICJ

Pengatur casino Macau ngandika ana sing wis – bebarengan karo Biro Kesehatan kutha – ngewangi operator game lokal kanggo “nyepetake” tuku lan instalasi saka nduwur sirah peralatan suhu-screening (conto digambarke) ing properti. Kabar iki diwenehi ing statement ditanggepi dening pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal minangka DICJ. Pembaruan kasebut sawise Keluaran SDY tandha […]

togel

Macau 2020 casino GGR bisa munggah 8 persen: Bernstein

revenue game reged casino Macau (GGR) bisa tuwuh dening “8 persen” taun-on-taun ing 2020, didhukung dening kira-kira “6 persen” wutah ing bagean game VIP Pengeluaran SDY lan “9 persen” wutah ing bagean massa sak taun, ngandika broker Sanford C. Bernstein ing cathetan Rebo. Makelar kasebut ujar manawa akselerasi wutah kanggo GGR taun iki “mundur” – […]

togel

Sinau pitunjuk US $ 25 ndhuwur kanggo tax wisata Macau: MGTO

Panaliten babagan ide pajak wisata ing Macau nuduhake yen – yen kedadeyan – jumlah kasebut kudu disetel ing antarane MOP100 (US $ 12.50) lan MOP200 saben kepala, ujare Hoi Io Meng, wakil direktur Kantor Pariwisata Pemerintah Data SGP Macau. (MGTO). Pak Hoi ngandika dina Rebo menyang media lokal, menehi update ringkes babagan konten sinau kasebut. […]

togel

Wynn Macau nguwatirake jenenge sing digunakake ing penipuan China $ 8mnt

operator casino Macau Wynn Macau Ltd wis marang GGRAsia sing “banget ngangap” bab laporan ing media negara Cina sing kriminal bisa uga wis net Result HK nganti CNY55 yuta (US $ 7,9 mayuta-yuta) dening nggunakake ora sah saka jeneng “Wynn Macau” kanggo promosi. aplikasi komunikasi digital ing daratan China. “We are Highly ngangap dening kedadean […]

togel

Casino lantai silihan hiu busts Cut kidnaps: polisi Macau

Telung regu polisi khusus sing makarya ing kasino Macau nyegat 59 kasus Data SGP utangan ing lantai game nyata sajrone 2019. Dadi, ujare Sit Chong Meng, direktur Kepolisian Kehakiman kutha, nalika ana ing rapat media Kamis. Pak Sit ngandika pasukan kang dianggep regu wis ing kamungkinan wis efektif ing “nghalangi” malah liyane silihan hiu saka […]

togel

Macau umum kanggo tax wisata, perdagangan travel ora: MGTO

Akèh-akèhé saka masyarakat umum basis Macau sing nanggapi bagean survey saka sinau pemerintah ing prakara, ndhukung idea saka tax saben-sirah ing turis ngunjungi Macau. Responden survey sing kerja ing perdagangan perjalanan lokal biasane nglawan. Temuan kasebut kalebu ing ringkesan sing diterbitake dina Kamis babagan karya sing ditindakake dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO) miturut “Studi […]