PM Albanese: Regulator Nasional Ora Dibutuhake
togel

PM Albanese: Regulator Nasional Ora Dibutuhake

Gagal AML Star Entertainment wis micu telpon kanggo nggawe regulator casino nasional ing Australia. Nanging, PM negara kasebut nolak usulan kasebut.

Star Entertainment Dianggep Ora Cocog kanggo Ndhuweni Lisensi NSW
Ing sawetara sasi kepungkur, Star Entertainment Group diselidiki kanggo macem-macem pelanggaran anti pencucian dhuwit . Ternyata, pimpinan perusahaan ora Toto HK nutup mata babagan penipuan sing ditindakake ing papan Sydney.

Menapa malih, perusahaan diijini junket Cina Suncity mbukak kandhang gambling unlicensed ing latar Star Sydney lan wis hubungan karo perwira Intelligence manca mbebayani. Salah sawijining conto yaiku Huang Xiangmo, sing nyetor $ 1,3 milyar (USD) sajrone wolung taun tanpa Star mriksa sumber penghasilane. Analis percaya manawa dhuwit kasebut bisa digunakake kanggo nyogok.

Sawise diselidiki, akeh eksekutif Star mundur saka jabatane .

Miturut laporan sing ditunggu-tunggu, panemuan kasebut “ngagetake lan ngadhepi” amarga Star ora mung nglanggar peraturan nanging nyoba ndhelikake tumindak sing salah. Philip Crawford , pangareping Komisioner saka Independent Casino Komisi , nyatet sing Star exuded kuwat “arrogance institusi” lan nolak kanggo nuduhake tingkat tengen transparan kanggo dina iki.

Tumindak Salah Star Digawa Mréntahaké kanggo Regulator Nasional
Akibaté, laporan Adam Bell SC kang diarani Star ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing New South Wales. Iki tegese perusahaan saiki duwe rong minggu Demo Slot kanggo nanggapi. Star mesthine kudu mbayar denda nganti $67 yuta (diowahi dadi USD) lan bisa uga kelangan lisensi.

Sawise putusan Bell, akeh aktivis anti- gambling njaluk panjaluk nasional babagan sektor gambling kanthi sakabehe. Miturut Andrew Wilkie , anggota parlemen independen, asil laporan Bell meh ora nggumunake. Dheweke lan akeh kampanye liyane njaluk panyiapan regulator nasional sing bakal ngatur sektor kasebut.

Sanajan ana telpon kasebut, Anthony Albanese , PM Australia, ujar manawa regulator nasional ora ana ing dhaptar prioritas pemerintah. Miturut dheweke, angger-angger kanggo angger-angger ora bisa ditampa lan bisa uga luwih gawe piala tinimbang apik.

Senajan Albanese sarujuk sing shortcomings Star ora apa-apa kanggo dijupuk Togel Sydney entheng, dheweke uga nuding metu sing panguwasa NSW wis nindakake proyek commendable nyekeli operator kanggo akun. Albanese ujar manawa dheweke yakin manawa regulator negara wis apik lan regulator nasional ora dibutuhake ing wektu iki. Albanese ujar manawa dheweke yakin manawa regulator saiki cukup kuat amarga padha nanggapi langsung menyang negarane.